torstai 12. marraskuuta 2015

Vituiksmän

No niin, pääsimme heti matkan alkuun tutustumaan vanhaan tuttuun supermieheen. Se ei ollut Batman eikä Heman eikä edes Spiderman, vaan savolaisten sankari Vituiksmän.

Laivassa juteltiin ja kysyttiin, minne muut menee ekaksi yöksi, kun on kerran jo yö ja pimeä, kun satamaan päästään. Toiset kertoi lähtevänsä ajamaan niin pitkälle kuin jaksaa ja eräs pariskunta kehui paikkaa Schönböcken tahi liki tuollainen sana, Lyypekissä. Portti aukenee kuulemma parin euron kolikolla ja maksu sitten aamulla. Laivasta lähtiessä katsottiin, että tuossahan menee juuri se pariskunta ja ei muuta kun peesiin.
Ainut vaan, että he ajoivat reippaasti ohi kyseisen leirialueen risteyksen, me perässä, mutta meillä oli polttoaine vähissä ja koiralla tarve päästä nurmikolle. Tietyöpätkän jälkeen me jättäydyttiin jostain liittymästä pois kyydistä, tankkaamaan ja pissaamaan.
Navigaattori taas päälle ja etsimään sitä leiripaikkaa. Löysimme helpostikin paikalle, vain huomataksemme, että paikkahan on suljettu. Eikä vain yöksi, vaan avautuu seuraavan kerran 21.3.

Hetken aikaa pohdintaa ja päätös mennä takaisin lähtöruutuun. Aloittaa alusta, ihan omalla reitityksellä. Siispä reilut 15km takaisin Travemündeen ja alkuperäiseen ajatukseen: Ivendorffin leirintäalueen portin pieleen. Kellohan näytti jo keskiyön jälkeistä aikaa. Nukahdimme uupuneina ja kierroksilla.

Huomenissa otetaan uusi, tuore alku ilman supermiehiä, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!