keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Sulzbachtal 15.-17.11.2015

Huomaan, että netin, siis toimivan sellaisen löytäminen on välillä haasteellista. Niinpä täytynee alkaa laittaa teksteihin päivämäärä ja julkaista niitä sitten kun yhteydet pelaa.

Sulzburgin kylässä paistoi aurinko, aamukaffet pihalla maistui jo mainiolle. Päätettiin jäädä, käydä kävelyllä noin kilometrin päässä olevassa kaupassa ja leipomokahvilassa. 
Kuljettiin hissunkissun viinitilan köynnösten viereltä ihastellen kylän rakennuksia ja ihmetellen keltaista mopon, miniauton ja avaruussukkulan sekoitusta, jolla eräs papparainen tärkeänä ajoi.
Kaupan pihassa katseltiin ihmisten arkivilinää, naposteltiin kahvilan tuotteita. Kauppaan saatiin kulumaan kympin verran ostamalla tomaatteja, punaviiniä, appelsiinimehua, grillipihdit, oliiviöljyä, leipää... Paluukävelyllä Ronja nappasi hiiren, mutta jätti sen siihen pyynnöstä, tosin hengettömänä.

Otettiin aivan rennosti, lepäiltiin D-vitamiinia auringosta imien ja olutta siemaillen. Oltiin vaan.

Sulzburg on aivan Saksan, Ranskan ja Sveitsin rajoilla, etelä-Saksassa.
Pariisin terrori-iskujen vuoksi tarkisteltiin (kalliilla 2,5€/h ja huonosti toimivalla) netillä hieman uutisia, että kannattaako mennä vai jäädä. Ei kummempia löydetty, UM suositus välttää isoja kaupunkeja kuten Lyonia. No, mehän mennään kuitenkin Lyonin läpi ja kai se on suurempi riski ihan vain ajaa liikenteessä kuin joutua terrori-iskun tappamaksi. 
Katselimme useampaa viinitilaa seuraavaksi kohteeksi (France Passion) ja Lyonin leirintäaluetta, joka on taas sellainen Camping Cheque-paikka. Hirveen harvassa on avoinna olevat paikat tähän aikaan vuotta.

Katsotaan, sanoi lääkäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!