lauantai 14. marraskuuta 2015

Pariisin järkyttävä terrori-isku

Tänään saatiin aamusella puhelu kotoa: Ranskassa on sattunut paha-paha terrori-isku, jossa on kuoliaaksi ammuttuja 140 ja loukkaantuneita ehkä saman verran.

Uutiskuvaa:


Meillä on hyvä paikka Attendornin mäellä, joten jäänemme hetkeksi tänne seuraamaan tilanteen edistymistä. Ensimmäisenä ei nyt kannata rajoille tunkea, jos helppoa elämää tavoittelee. Paino sanoilla helppo ja elämä ;)

Siispä uudelleen Lidliin ja viikonlopun eväät, niin ruuat kuin juomatkin karavaanin uumeniin ja rentoilua, koiran kanssa ulkoilua sekä netin syövereiden tutkiskelua.

Käytiin tosiaan myös parinkymmenen kilometrin päässä ostamassa semmoinen laatta tai lätkä tai peltilevy, jossa on tooosi hienoja raitoja ja heijastimia. Niin, Espanjassa pitää semmoinen olla fillaritelineessä kiinni. 42€ peltiläpyskästä, mutta niin tarpeellisesta paikassa Hellmobil, Köbbinghauser Hammer 1, 58840 Plettenberg.
Kysyttiin samalla sitä Saksan ympäristötarraa: vastaukseksi saatiin, että ulkomaan elävän auto ei sitä tarvitse. Saas nähdä matkan varrella, oliko tieto oikea.

Kylät täällä on kauniita, kuin Itävallan vuoristokylissä. Lähellä näkyy hurjan suuri linna, josta emme tiiä mikä se on, mutta upea iltavalaistus näkyy tänne saakka.
Jokin Euroopan suurin luolastokin olisi näillä seuduin, Atta caves. Mieliala ei vain vielä jaksaisi mitään nähtävyyksiä, mutta voiko sen jättää väliin?

Isäntä haaveilee wiener-schnitzelistä, katsotaan jos jaksamme taapertaa respan viereen ravintolaan vai onko sen aika vasta huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!