perjantai 20. marraskuuta 2015

Vihdoin maistamme Espanjaa

Kämpperi parkkiin vähän liian hienoon mestaan, Spa Naturaan Peñiscolan kylässä.
http://www.spanaturaresort.com/camping

Pientä tutkiskelua ympärillä, koiran kanssa maalaismaisemalenkille, suihku pitkän ja hikisen matkan päälle vaikka uima-allaskin olisi ollut. Suihkusta mainittakoon seuraavaa: siisti, hieno ja kuumaa vettä, vain kun valot toimii liiketunnistimella ja sehän ei yllä suihkukoppiin saakka, niin pimeä suihku siitä sitten muodostui. Mutta puhdistaa se vesi pimeässäkin :)

Alueen ravintola aukesi seitsemältä, vaikka mehän norkottiin siellä jo puoli tuntia etuajassa. Tarjolla olisi ollut 3 listallista herkkuja + menu del dia, joka valittiin.
Alkupalaksi ensin oliiveja, semmoisia mitä täällä osataan (en ole ikinä-koskaan löytänyt Suomesta oikeasti hyvää oliivia) ja korillinen uunituoretta leipää, iso satsi makaronia ja herkullista tomaattikastiketta, pääruuaksi emännälle grillattu kananpuolikas ja isännälle ohuita porsaan fileesiivuja kastikkeessa (niin mureita molemmat, että Heikkikin olisi ollut tyytyväinen ja sanonut lihan olevan hyvä, kun pätkäisee ja liha irtoaa luista) ja jälkkäriksi Tiramisua. Maha on aivan ähky, mieli on onnellinen ja aivot väsyneet. Miten ihanaa, miten herkullista ja miten juhlallinen alku Espanjalle, tämä on pala sitä, miksi tänne tultiin. Ja tuotiin me jämät koiralle.

Pikkuisen maalaiskävelyä lähistöllä ja matkalaisten uni alkaa lähestyä, taas "ennenaikojaan".
No, samapa tuo, voi sitä taas aamukuudelta latkia kaffetta ja nyt emme suunnittele minne seuraavaksi. Nyt pysymme Peñiscolassa, tällä tai rannan puolen campingalueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!