torstai 17. marraskuuta 2016

Yhteenveto matkasta halki Euroopan 2016

Korppoosta Peniscolaan:

Perjantai 4.11. Viimeiset pakkaukset, käynti firmassa ja sen sellaiset. Ajo Paimioon, muutama hoidettava asia ja siskon luo lepäämään.

Lauantai 5.11. Tankkaus ja ystävän kanssa kaffepaussi vielä Paimiossa. Ajo Vuosaareen kylmässä kevyessä pakkaskelissä auringon paistaessa. Tankki täyteen vielä Helsingissä.
Ajo laivaan, sauna ja ruokailu.

Sunnuntai 6.11. Meripäivä - keinuva laiva, ruokailua, saunaa ja poreammetta.

Maanantai 7.11. Aamulla katselimme kun laiva saapui Travemunden satamaan. Ajo ulos laivasta, Saksan teitä etelää kohti. Tankattiin. Söimme Burger Kingissä moottoritien varrella ja ostin uuden kartan. Lumipyry iski iltapäivällä ja pysähdyimme Hubertus-pensionaattiin. Söimme ja joimme hyvin, nukuimme vielä paremmin.

Tiistai 8.11. Matka jatkuu Luxemburgin kautta Ranskaan. Tankkaus ja pikkupuodin ranskalaispainotteiset täytetyt patongit evääksi. Moottoritiemaksut alkoivat Nancysta. Yöpyminen IBIS Budgetissa Lyonissa ja ruokailu naapuriravintolassa.

Keskiviikko 9.11. Aamiaiseksi Ibiksessä croissantteja ja maitokahvia, lumisateen saattelemana taas tien päälle. Tankkausta ja moottoritiemaksuja. Ei muistikuvaa syömisestä, mutta ajoissa iltapäivällä Narbonnessa - pikku päiväunet ja ulos syömään. Yöpyminen IBIS Budgetissa.

Torstai 10.11. Aurinkoinen ajo, tankkaus, hampurilaisateria, moottoritiemaksuja. Rajan ylitys ja moottoriin lisätty öljyä Barcelonan kiepeillä. Klo 13.30 perillä!

Yhteenveto:
Finnlines (parempi hytti, auto, koira, ruokailupaketit) 890€
Bensaa kului 326litraa, joka maksoi 458€.
Moottoritiemaksuja maksettiin Ranskaan 52,30€ ja Espanjaan 37,35€ eli yhteensä 89,65€
Yöpymiset eli 3 yötä hotelleissa 240€
Ruokailujen hinnoista matkalla en pitänyt kirjaa.
Summa summarum, halpaa tuo ei ole. Kiinnostavaa, raskasta ja hurjaa - kyllä.
Ja ainoa tapa saada auto, koira ja ihmiset talveksi Espanjaan on vain lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!