sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Camping Eden

Eden on erinomainen tukikohta viettää talvea.

Sijainti on loistava, rantakadun kupeessa, kilometri keskustasta ja linnakkeesta. Kaikki on oikeastaan kävely- tai fillarimatkan päässä.
Takana on suuri luonnonsuojelualue, joka on kunnostettu niin, että siellä kulkee polkuja ja siltoja sinne tänne (todella mukava koiran ulkoilutukseen) ja roskiksia on vähän väliä mm. kakkapusseille.
Siksi monesti ihmettelen, että poluilta löytyy harmillisen paljon pikkukoirien pikkujätöksiä... Onko pikkupaska paskaa ollenkaan vai onko pikkukoiran omistajat pikkumaisia, eivätkä taivu poimimaan pikkurakkinsa jätöksiä? No jaa, nyt poikkesin aiheesta.

Kuva lenkkipoluilta:


Huoltorakennukset vessoineen, suihkuineen, tiskipaikkoineen ja septin tyhjennyksineen ja muut palvelut, kuten poreamme ja kuntosali ovat aina moitteettomassa kunnossa. 

Sähkötolppa ja siitä saatava sähkö kuuluu hintaan ja vesipiste on jokaisella palstalla altaan kera. Paikat on aidattuja pensailla, joten mukavaa yksityisyyttäkin saa tarvittaessa.

Mitä pidempään yöpyy ja asustaa täällä, sitä edullisempaa se on.
Yksi yö maksaa näin talvella 27€ ja kesällä 75€.
Mutta kun on 30, 60, 90 tai 120 yötä, hinta muuttuu radikaalisti.
Me olemme päättäneet olla 90 yötä tai hiukan yli riippuen laivamatkasta (jota ei vielä ole tilattu) ja siten kokonaishinnaksi kolmelle kuukaudelle tulee noin 1165€ eli vajaat 13€ yöltä sisältäen auton, 2 ihmistä, koiran, sähkön ja muut palvelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!