torstai 18. helmikuuta 2016

Pyykkihuolto reissun päällä

Nyrkkipyykkiä, oma pyykkikone vai pesetys?
Parhaaksi on nyt koettu itsepalvelupesula.

Reissun päällä rähjääntyy, mutta kyllä sentääs puhtaat vaatteet pitää saada ylle. Spa Naturassa pesimme itsepalvelukoneella pyykkiä, mutta Camping Eden pakotti minut nyrkkipyykille.

Pakotti on vallan väärä sana, sillä olisihan täällä niinkin hieno palvelu kuin pesetys. Vain kun en oikein tahdo lykätä tädille pussillista omia likaisia alushousujani... JA muiden kertomana ongelma on myös se, että käyttävät täällä pesu- ja huuhteluaineissa niin voimakkaita hajusteita, että lakanat on ollut pakko ottaa pois ja huuhdella uudelleen... en siis halunnut kokeilla moista lajia.

Nyt kuitenkin pari viikkoa sitten rakensivat tännekin itsepalvelupesulan. Sinne tuli kolikoilla toimivat pyykkikoneet (3kpl) ja kuivausrummut (2kpl). Vaan niitä tuli liian vähän, sillä ovat koko ajan käytössä. Nyttemmin niitä asennettiin lisää, mutta vieläkin vuoroa on vaikea saada.

Toimivuus sen sijaan on loistava, koneet on nopeita ja pesevät erinomaisesti. Omalla pyykkiaineella pestynä koneellinen on 3,50€ ja koneellinen pyykkiaineella ja huuhteluaineella 4€. Kuivausrumpu ottaa 3€ per tunti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hauskaa kuulla sinun kommenttisi, kiitos siitä!